akon89 Napisano 2 Sierpnia 2015 Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam. Od wczoraj zaczął mi głośno pracować widelec-dziwny dźwięk wydaje,który jest ciężko opisać podczas mocnego docisku-podejrzewam,że może trzeba nasmarować,ale po przejechaniu 400km już nadawał by się do smarowania?? Rower jest na gwarancji i czy mogę sam smarować,czy muszę zaprowadzić do serwisu (o ile jest to problem ze smarowaniem) ??
Marcin9 Napisano 2 Sierpnia 2015 Napisano 2 Sierpnia 2015 Co to za amortyzator?Jeśli możesz to nagraj film jak pracuje Ps. Popraw temat bo wprowadza w błąd sztyca to nie jest amortyzator/widelec
akon89 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Napisano 2 Sierpnia 2015 Nie wiem jak edytować temat postaram się nagrać na telefonie o ile będzie słychać Jakbym miał blisko do serwisu to bym podjechała i zapytał,ale mam ponad 40Km w jedna stronę.
akon89 Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Napisano 3 Sierpnia 2015 Proszę trochę podgłosić https://www.youtube.com/watch?v=ScyBQ9zuv08&feature=youtu.be
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.