przemoo5555 Napisano 2 Sierpnia 2015 Napisano 2 Sierpnia 2015 Witajcie, Planowałem zakup zeszłorocznego Cube, ale jak się okazało rozmiar był trochę za duży. Tak, więc postanowiłem obejrzeć obecnie dostępne modele. Miałem już zdecydować się na Unibike jednak jak to sprzedawcy zawsze mają cos do powiedzenia. Usłyszałem, że Unibike ma lepszy osprzęt, ale Cube ma lepszą ramę. Tylko czy ja to odczuję? Na polu bitwy mam 1. Ubinike Crossfire GTS - 1700 zł 2. Unibike Viper GTS - 2050 zł 3. Cube Curve Pro - 1950 zł Sam trochę poczytałem o osprzęcie i jestem w punkcie wyjścia. Jak wiadomo wszystko po jakimś czasie się zużyje i będzie trzeba wymienić. Ceny rowerów już są ostateczne po rabacie, ale z tego co zauważyłem na marki zagraniczne po sezonie są jeszcze większe rabaty. Za jaką cenę Cube będzie opłacalnym zakupem? Warto czekać i tak się bawić, czy brać któryś z tych trzech.
newjunior Napisano 3 Sierpnia 2015 Napisano 3 Sierpnia 2015 ja mam viper z 2012 roku z lipca wtedy zaplacilem za niego 1900 i w tej cenie dostalem kilka akcesorii, zrobilem nim do tej pory 6 tys km, juz mam 3 lancuch, na ktorym jeszcze planuje zrobic z 600 km, potem zmienie kasete i lancuch. Ja jestem zadowolony ze swojego unibike, takze polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.