Skocz do zawartości

[do 1900 zł] zdecydowany na Lazaro ale jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam  , Jestem zainteresowany kupnem roweru Lazaro bo przeczytałem że są posiadają bardzo dobre opinie   tylko teraz  mam dylemat jaki model byłby dla mnie najlepszy bo jest ich sporo i różnią się ceną oraz osprzętem  ? 

Integral  , Generation V3   , Elitary V3 , Senatore  jaki wybrać odpowiedni ,   >?

Dodam że rower będzie użytkowany w większości  po terenach leśnych ,mam 180wz i 90 kg wagi . Dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Integral to cross z hamulcami V-brake, Elitary również jest crossem ale z hydrauliką, Senatore to rower trekkingowy a Generation to MTB i jeśli zamierzasz w większości jeździć w terenach leśnych to właśnie ku temu rowerowi skierowałbym największą uwagę.

Napisano

Jeżeli te tereny leśne to głównie ubite ścieżki i drogi w lesie to brałbym Elitary V3 (ewentualnie Senatore). Jeżeli natomiast bardziej jest to błoto, kopny piach, dużo korzeni, kamieni, etc. to kierowałbym się w stronę Generation V3.

Napisano

Ja tam w małe koło MTB nie pchałbym się tak czy inaczej, więc mój głos na Elitary i ewentualną wymianę opon (spokojnie zmieści 29x2.0, a prawdopodobnie też 29x2.1").

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...