Skocz do zawartości

[1000zł] Rower do jazdy po asfalcie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Chciałbym kupić sobie rower głównie do jazdy po asfalcie. Będę chciał nim tygodniowo pokonywać odległosć ok.60-70km. Rower tak jak w temacie ma być do 1000zł. na razie znalazłem taki:

http://allegro.pl/szybki-solidny-integral-v1-men-st-shimano-altus-i5537872964.html

I tu mam pytanie czy rower da radę i spełni moje wymogi i czy nie rozpadnie się po 1 miesiącu użytkowania. Jesli możecie to proponujcie inne rowery do 1000zł do.

Z góry dzięki!

Napisano

Pewnie zależy od stylu jazdy, ile masz w nogach, ile ważysz. Smiem wątpic że to soldny sprzet, ale dla kogos o wadze do 70kg i spokojnej jezdzie pewnie da rade. Po miesiacu moga odpasc pedały, reszta powinna sie krecić ;-)

Napisano

Na szczęście mieszczę sie w tej wadze co napisałes i aż tak dużo w nogach nie mam ;) Czyli polecasz kupić? 

Napisano

Ja bym chyba zaryzykował i w tej kasie kupic cos markowego uzywanego... do 1000pln pojawiaja sie fajne rowery... tez akurat jestem na kupnie czegos mocnego na zime i pare ciekawych crossow w tej cenie widzialem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...