Nevadaus Napisano 22 Lipca 2015 Napisano 22 Lipca 2015 Witam. Zauważyłam, że na forum jest więcej mężczyzn niż kobiet więc zwracam się z ogrmną prośbą do forumowiczów. Jestem totalnie zielona w kwestii rowerowej, ale znalazłam dwa modele które by mnie interesowały: Romet Jolene i Unibike Move. Jednak nie bardzo wiem który byłby dla mnie lepszy do jazdy rekreacyjnej po mieście czy po wsi. Oczywiście wszystkie aktywności wyczynowe odpadają, to ma być komfortowa i spokojna jazda.
Nevadaus Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Napisano 25 Sierpnia 2015 Trochę poczytałam na necie i Romet Jolene niezbyt odpowiada stosunkowi ceny do jakości. Po Unibike musiałabym jechać do innego miasta, co jest dużym utrudnieniem... a żadej sklep w okolicy nie sprowadza rowerów tej firmy. Znalazłam dwa inne: Kellys Vanity 20 Cube Access WLS 26 Co powiecie na ich temat?
Pablo59 Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Jaki wzrost? Jaka długośc nogi ? I czy aby na pewno MTB jest ci potrzebny ??
Nevadaus Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Napisano 25 Sierpnia 2015 Wymierzyłam się i odpowiada mi 15'. Mieszkam w terenie górzystym, więc sama nie wiem jaki rower byłby dla mnie najlepszy, ale od zawsze jeździłam na górskich i tak jakoś mi już zostało. Teren nie zawsze jest utwardzony, lubię jeździć po lasach, polnych ścieżkach etc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.