Skocz do zawartości

[1000-1400zł] Problem z wyborem modelu MTB dla kobiety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Zauważyłam, że na forum jest więcej mężczyzn niż kobiet więc zwracam się z ogrmną prośbą do forumowiczów. Jestem totalnie zielona w kwestii rowerowej, ale znalazłam dwa modele które by mnie interesowały: Romet Jolene i Unibike Move. Jednak nie bardzo wiem który byłby dla mnie lepszy do jazdy rekreacyjnej po mieście czy po wsi. Oczywiście wszystkie aktywności wyczynowe odpadają, to ma być komfortowa i spokojna jazda.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Trochę poczytałam na necie i Romet Jolene niezbyt odpowiada stosunkowi ceny do jakości. Po Unibike musiałabym jechać do innego miasta, co jest dużym utrudnieniem... a żadej sklep w okolicy nie sprowadza rowerów tej firmy.

Znalazłam dwa inne:

Kellys Vanity 20

Cube Access WLS 26

Co powiecie na ich temat?

Napisano

Wymierzyłam się i odpowiada mi 15'. Mieszkam w terenie górzystym, więc sama nie wiem jaki rower byłby dla mnie najlepszy, ale od zawsze jeździłam na górskich i tak jakoś mi już zostało. Teren nie zawsze jest utwardzony, lubię jeździć po lasach, polnych ścieżkach etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...