RickoRage Napisano 21 Lipca 2015 Napisano 21 Lipca 2015 Witam otóż chcę wymienić stare stery na nowe i tu moje pytanie czy jeśli mam teraz na łożyskach kulkowych to czy będę mógł dać maszynowe? Rama chyba nie jest zintegrowana ani półzintegrowana, gdyż niema żadnych pogrubień na dole ani na górze. Teraz mam stery firmy hammer aheadset i tyle mi pisze na nich. Średnica rury sterowej to 26,8 czyli 1 1/8cala. Zdjęcie dla oceny sytuacji:
Marcin9 Napisano 21 Lipca 2015 Napisano 21 Lipca 2015 będę mógł dać maszynowe? Tak możesz ale musisz kupić stery na takie łożyska. Stery prawdopodobnie są to ahead klasyczne czyli łożyska w miska nad główką ramy Daj jakieś lepsze zdjęcia Pamiętaj że oprócz średnicy rury ważna jest też średnica główki ramy
Marcin9 Napisano 21 Lipca 2015 Napisano 21 Lipca 2015 Czyli dobrze rozpoznałem. Teraz musisz dowiedzieć się jaka jest średnica główki ramy i dobrać stery podobne do tych z linka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.