Arbo Napisano 16 Lipca 2015 Napisano 16 Lipca 2015 Witam, szukam roweru górskiego/mtb choc mało po górach raczej bede jeździł, głównie miasto, las. Chcę kupic rower używany, ale szukam czegoś naprawdę przyzwoitego a nie "za ten hajs to nie licz na nic) Od wielu lat nie jeździłem na tego typu rowerze więc jestem trochę zielonyMam 180cm/75kg Przeglądając ogłoszenia w necie znalazłem Kross Level A2 (zdjecie własciciela) i opis z aukcji:Amortyzator SR SUNTOUR XCR z blokadą skoku i regulacją.Obręcze 26" stożkowe MACH1 DISCPiasty JOYTECH DISCKoła na szybko-zamykaczachKIEROWNICA aluminiowaMostek aluminiowy ZOOMKLAMKO-MANETKI SHIMANO ALIVIO 3x8Korba aluminiowa TRUVATIVNowy łańcuch, kaseta w stanie idealnym (łańcuch wymieniłem tylko ze względu na korozje, rower od nowości przejechał ok 200km)Hamulce tarczowe hydrauliczne TEKTRO AURIGA COMP 160mmPrzerzutki: przód SHIMANO ALIVIO, tył SHIMANO DEORE XTTylna kaseta SHIMANO 8 biegów SRAM Poszukałem trochę w necie i to malowanie było chyba stosowane w 2009 roku, także rower do najmłodszych nie nalezy.Coś powiecie ciekawego??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.