kazijk Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 Witam szukam 29 do 3000 zł , co powiecie na ofertę z linku ? Jakbym wynegocjował 2700 to będzie to dobra cena?http://olx.pl/oferta/specialized-crave-29er-rock-shox-xt-CID767-IDaCRDn.html#eed8532a8d
slave Napisano 11 Lipca 2015 Napisano 11 Lipca 2015 rozmiar będzie dobry? będziesz miał możliwość osobistego obejrzenia roweru przed zakupem czy tylko przez internet?
KasA Napisano 12 Lipca 2015 Napisano 12 Lipca 2015 Ten koles sprzedaje masowo rowery wiec raczej nie kantuje. Sam rozglądałem się za jego ofertami. Kupiłem jednak nowego Gianta Talona i na amatorskie jazdy starczy. Dokładasz ok 1 tys i masz nówke z foxem zamiast myślenie czy amortyzator p[rzepuszcza. Miałem 3 rowery kupione przez allegro. Każdy w opisie miał 100% sprawny. Później było już mniej ciekawie tzn tym rowerem da się jeździć. Armor zazwyczaj przepuszczał. Korba do wymiany. Nowe opony na pokaz nawet jeżeli nie pasowały do roweru. Odeślesz? 70 zł przesyłka. Czekasz na reakcje itd. Mój nowy patent na rower to kupić cos w dobrym upuście i za rok sprzedać ze strata ale od reki. Z używek to jedynie karbony 26" teraz chodza po 2.5 tys ale zazwyczaj zwalone amortyzatory.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.