Skocz do zawartości

[korba] wymiana + klamkomanetka[?]

lukaorlov

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zabieram się po do wymiany korby. obecna ma ponad 2,5 roku eksploatowania i była przy kupowanym rowerze - Kross Evado 2.0 rocznik 2013. oczywiście jest 3-rzędowa, natomiast z najmniejszego blatu nie korzystam w ogóle, tzn jak odstawiam rower, to zrzucam łańcuch na nią i tyle. wymyśliłem sobie, że założe 2 rzędy i moje pytanie brzmi, skoro przerzutka jest na 3 blaty, to czy podziała też na dwóch czy do wymiany? to samo pytanie tyczy się klamkomanetki i jeżeli wymieniać już jedną, to czy nie warto od razu obu? z tyłu wymieniana była przerzutka już, bo stara się posypała. obecnie mam Alivio po wcześniejszej Acerze. no i jeśli 2 blaty to co proponujecie? jakbyście mi podsunęli jakieś pomysły, linki do konkretnych aukcji/produktów będę wdzięczny i będziemy rozmawiać dalej. sam pomyślałem o jakimś kompakcie, najlepiej jakby z przodu jakieś 46-48 zębów. dodam Wam zdjęcia tego co mam teraz i czekam na pomysły ; )

gegbsber6j5f_t.jpg

w928w5o1d0u4_t.jpg

37b0vhi7u2dz_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...