madmx Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Witam. Zakupiłem licznik ww mam pytanie czy w nim nie ma czegoś takiego, że podczas jazdy automatycznie zmieniają się opcje tzn raz pokazuje max prędkość np za 5sekund dystans dzienny itd. Czy może ja nie umiem tego ustawić. Druga sprawa to kasowanie dystansu dziennego jak chcę skasować dystans dzienny przytrzymuje guzik środkowy 5sekund i kasuje mi wszystko tzn czas dzienny, max prędkość tak naprawdę zostaje mi tylko godzina, dystans całkowity oraz czas całkowity. A ja bym chcial żeby max prędkość mi nie kasowało. Ok jak kasuje dystans dzienny i czas dzienny to czemu kasuje mi max prędkość. Ze srednia jest podobnie jak chce ją tylko skasować to max prędkość mi też kasuje. Lipa trochę bo jednak max prędkość fajnie jak by została na stałe.
Shiryu Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Nie ma takiej funkcji jak zmiana wyświetlanych danych co określony czas. Musisz sobie sam wybrać.
jkropowska Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Witam. Zakupiłem licznik ww mam pytanie czy w nim nie ma czegoś takiego, że podczas jazdy automatycznie zmieniają się opcje tzn raz pokazuje max prędkość np za 5sekund dystans dzienny itd. Czy może ja nie umiem tego ustawić. Druga sprawa to kasowanie dystansu dziennego jak chcę skasować dystans dzienny przytrzymuje guzik środkowy 5sekund i kasuje mi wszystko tzn czas dzienny, max prędkość tak naprawdę zostaje mi tylko godzina, dystans całkowity oraz czas całkowity. A ja bym chcial żeby max prędkość mi nie kasowało. Ok jak kasuje dystans dzienny i czas dzienny to czemu kasuje mi max prędkość. Ze srednia jest podobnie jak chce ją tylko skasować to max prędkość mi też kasuje. Lipa trochę bo jednak max prędkość fajnie jak by została na stałe. Właśnie mam ten sam problem ;( dostałam licznik do nowego roweru i teraz jak pędzę moim Eries przez miasto, to chciałabym widzieć kilka funkcji, a nie mogę...
kageton Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Witam. Zakupiłem licznik ww mam pytanie czy w nim nie ma czegoś takiego, że podczas jazdy automatycznie zmieniają się opcje tzn raz pokazuje max prędkość np za 5sekund dystans dzienny itd. Czy może ja nie umiem tego ustawić. Druga sprawa to kasowanie dystansu dziennego jak chcę skasować dystans dzienny przytrzymuje guzik środkowy 5sekund i kasuje mi wszystko tzn czas dzienny, max prędkość tak naprawdę zostaje mi tylko godzina, dystans całkowity oraz czas całkowity. A ja bym chcial żeby max prędkość mi nie kasowało. Ok jak kasuje dystans dzienny i czas dzienny to czemu kasuje mi max prędkość. Ze srednia jest podobnie jak chce ją tylko skasować to max prędkość mi też kasuje. Lipa trochę bo jednak max prędkość fajnie jak by została na stałe. Nie ma ani jednej ani drugiej opcji niestety. Przytrzymanie guzika środkowego powoduje skasowanie wszystkich danych związanych z danym "tripem", a więc także i maksymalną prędkość
madmx Napisano 8 Lipca 2015 Autor Napisano 8 Lipca 2015 O no to lipa ;/ mogłem się dowiedzieć przed zakupem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.