Damian0630 Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Witam! Dziś na działce, korzystając z pięknej pogody zabrałem się za mycie roweru...mycie...smarowanie...taka sytuacja . Potem jazda testowa i tu się zaczęło...jade jade coś mi hamuje. No to co klucz w ręke i lecimy. Okazało się, że ramiona nie odbijały równo no to reguluje reguluje i nic. Po chwili spadł jakiś plastik po krótkiej dedukcji wyszło, że to podkładka która reguluje napięcie sprężyny. Ta o którą się śruba opiera. No i teraz pytanko czy takie coś idzie dokupić? Szczerze w to wątpie bo u mnie w mieście pracują "fachowcy". Raczej pozostanie mi kupno nowych ramion...
.PaVLo. Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Tego nie da się dokupić ale można zaimprowizować i wyrzeźbić taką z jakiegoś plastiku (korek, zatyczka flamastra), trochę twórczej inicjatywy i wszystko da sie zrobić . Można też spróbować naprawić stary, jakoś go taśmą pokleić lub drucikami połatać (robiąc otworki).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.