quarhodron Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 Przestudiowałem ostatnie 30 stron, znalazłem wiele roznych rowerów ale chyba najbardziej mi się spodobał ten http://allegro.pl/rower-spartacus-premier-3-0-trekking-miejski-2015-i5480799342.html jakie jest wasze zdanie ? rower od strony technicznej w porządku ?
Ink Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 To maksymalny budżet? Rower bez szału ale już na kasecie. Jeśli nie chcesz robić dużych przebiegów to wystarczy. Jeśli dużo jeździsz, to warto dołożyć 3-4 stówki i mieć lepsze obie przerzutki, korbę, łańcuch, amortyzator, hamulce. Podsumowując - to najtańszy "jezdny" rower. Jeśli się zdecydujesz to wymień łańcuch na coś dobrego ;-)
quarhodron Napisano 2 Lipca 2015 Autor Napisano 2 Lipca 2015 Będę jeździł na wakacjach tylko. Dlatego też chyba nie ma sensu dokładać dodatkowych pieniędzy ?
szakunec Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Kupiłem ten rower 2 tygodnie temu dla taty. Wtedy zapłaciłem za niego 999zł. Ogólnie może być, w tej cenie nie można cudów oczekiwać, ale za 1000zł raczej nic lepszego się nie kupi. Tata jeździ, jest zadowolony i póki co wszystko działa.
szakunec Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Nie, ja kupiłem na tej aukcji u sprzedawcy infinitibike, ale to jest raczej ten sam sprzedawca. Patrz uważnie po aukcjach, bo sprzedają Spartacusa również na wolnobiegu zamiast kasety.
Ink Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Warto/niewarto. Jeśli się wkręcisz to pewnie będziesz chciał coś lepszego. Takim rowerem spokojnie da się jeździć, a poszczególne części można zmieniać w miarę zużycia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.