Skocz do zawartości

fotelik dla dziecka a rower

NiceLady

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, posiadam rower z "uciętą" ramą(nie wiem jak to się fachowo  nazywa). Czy do takiego modelu da radę zamocować normalny fotelik dla dziecka?

załączam zdjęcie mojego roweru i fotelika jaki chciałabym zamontować.

post-188896-0-52748300-1435676309_thumb.jpg

post-188896-0-85282200-1435676360_thumb.jpg

Napisano

czyli w takim wypadku tylko bagaznik i fotelik montowany na bagaznik?

bo tutaj nr jest tez rower z taka ramą i jest zamontowany fotelik

post-188896-0-39170000-1435679052_thumb.jpg

Napisano

A jak chcesz do tego makrokesza zamontować bagażnik? Może warto pomyśleć nad kupnem prawdziwego roweru i coś mi mówi, że wystarczyłoby zwykły mieszczuch zamiast atrapy fulla ;)

Napisano

a masz możliwość montażu bagażnika?

szczerze (i piszę to całkiem serio), bałbym się (w jakikolwiek sposób ) montować fotelik z dzieckiem do tej ramy.

Napisano

no mysle ze da rade jakos zamontować bagaznik. A moze macie jakies inne pomysly jak na tym rowerze przewozic dziecko? czy lepiej kupic inny rower z nie ucieta rama?

Napisano

Ja bym w życiu nie zaryzykowała przewożenia swojej córki na tym rowerze. Fotelika, który pokazałaś nie da się zamontować (radzę tego nie robić na sztycy).
A bagażnik? może i da się jakoś zamontować ale pamiętaj, że będzie on musiał jeszcze utrzymać Twoje dziecko. Sakwę bagaż ok ale nie małego człowieka. 

Czy do takiego modelu da radę zamocować normalny fotelik dla dziecka?

Nie, nie, nie. 

Nawet jak Pan Gienio albo Wujek złota rączka Ci to jakoś "zdrutują" to pamiętaj, że Ty jesteś odpowiedzialna za swoje dziecko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...