nerfipro174 Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Cześć. Mam pewien problem z pedałami w rowerze. Gdy sobie jeżdżę to po pewnym czasie mam takie wrażenie jakby mi łańcuch spadł, tzn mogę pedałować beż żadnego oporu, a rower i tak nie jedzie szybciej. Dodam że to się dzieje na każdej przerzutce (na niższych dzieje się to trochę szybciej niż na wyższych. Chciałbym to jakoś naprawić ale nie wiem co może być przyczyną a takie jeżdżenie jest bardzo męką niż przyjemnością. Jeśli zła kategorie to przepraszam i bardzo proszę o przeniesienie gdyż jest to mój pierwszy temat na tym forum i nie bardzo się jeszcze zapoznałem z tym forum
mmisiek9612 Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 to nie wina pedałów tylko bębenka w tylnej piaście jak na mój gust
Mod Team michuuu Napisano 27 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 27 Czerwca 2015 Za brak przeniesienia napędu odpowiedzalny jest bębenek w piaście tylnego koła. Jaki rower, jaki napęd?
nerfipro174 Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Napisano 27 Czerwca 2015 O jezu wiem że rower firmy BINGO, ale jestem zielony w tym temacie i nawet niewiem jaki model :c EDIT: Sprawdziłem, rower to BINGO Avenger ale napędu nie wiem :c
Marcin9 Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 Daj zdjęcie. Ale prawdopodobnie to marketowiec czyli z tylu masz wolnobieg. Wymian rozwiąże ten problem Edit: EDIT: Sprawdziłem, rower to BINGO Avenger ale napędu nie wiem :c Czyli marketowy złom. Wymień wolnobieg to rozwiąże problem
loli800 Napisano 27 Czerwca 2015 Napisano 27 Czerwca 2015 to sie udaj do osoby która naprawia rowery:)problem z głowy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.