skjaatel Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 Siemka! Do ukończenia projektu potrzebna mi kierownica o parametrach: szerokość: 720 minimum wysokość: 12-25mm backsweep: 12-20st mocowanie: 31,8mm kolor: czarny, minimum napisów najlepiej cena: do 200zł Możliwe Panowie i Panie? Amoeba Scud - płaska OnOne - wąska Ritchey - wąska ideałem wydaje się Answer 20/20, tyle, że węgiel i cena Przemknął mi gdzieś podobny Genesis
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2015 Kłaniam, W temacie Gienkowej zgłoś się do Lorda Kazafazona. Jego siatka przemytniczo-szpiegowska może się okazac opcją. Co sie tyczy On-One Fleegle to czy naprawdę 717mm tak bardzo Cie zaboli? Szczególnie biorąc pod uwage cenę 5 lub 10 funtów... Pogadaj z Prezesem Anarchiuszem. Może jeszcze nie pozbył sie swojej i zechciałby się podzielić. Szacunek... I.
skjaatel Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Napisano 19 Czerwca 2015 Pomyliłem się z Fleegle, dostępne są jedynie 25,4 - w tym jest problem:/
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2015 A co tak przekreślajacego jest w mostku 25.4? Przejechałem na takim Karpatkę, 2 razy Snowdon, Helvellyn, połowe Walii Środkowej, lokalnych popiardułek nie liczę... Tymbardziej, że jak mi się zdawa to do Konia chyba kombinujesz. A to nie będzie sprzęt do 3 metrowych dropów... Szacunek... I.
skjaatel Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Napisano 20 Czerwca 2015 Po prostu nie podobają mi się kiery 25,4 i tyle. Nie namówisz;)
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2015 Nie-no spoko. Mi się nie podobają laski z małymi cyckami. Też nie namówisz Do 2 stówek bedzie ciężko coś do-rzeczy zaproponować, gdyz wszystkie kiery o dużym gięciu kapitalizuja fakt, że sa już alt-barami i kosztują słono. Figiel to w sumie jedyna, budżetowa opcja, no ale aktualnie brak w wersji 31.8... Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.