Skocz do zawartości

[do 300] do zwykłej jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Naczytałem się was, że tanie to strach jeździć i mało bezpieczne. Ja chcę tylko tylko do pojezdzenia po ok 7-8km no i czasem ok 40-50km. Zwykły rower ze stalową ramą i z przerzutkami chyba, nic więcej da się kupić ?

W mojej okolicy mają rowery używane od 200zł no i główne pytanie do was fachowców: mniej więcej jakiej marki/nazwy są kiepskie ale markowe na dolnej liście rankingu rowerów ? Jak to wyczytałem aby nie chiński. Mi nazwy co są na ramach napisane nic nie mówią.

Czy w takiej cenie to wszystko lotto aby koła proste miał ?

P.S

Jak masz zamiar pisać, że za tyle kask kupujesz czy co innego to nie odpisuj nic w temacie.

Napisano

Marka ma tu małe znaczenie. Nawet najlepszej marki rower może być tak zajechany że wszytko będzie do wymiany. Zwróć bardziej uwagę na stan techniczny danego roweru i podzespołów.  Tu na forum lub na jakiejś innej stronie znajdziesz podpowiedzi na ten temat lub może masz jakiegoś znajomego który zna się dobrze na roweruch i mógł by rzucić fachowo okiem.

http://roweroweporady.pl/jak-kupic-uzywany-rower/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...