NieMamRoweryA_Pojezdzilbym Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Witam Naczytałem się was, że tanie to strach jeździć i mało bezpieczne. Ja chcę tylko tylko do pojezdzenia po ok 7-8km no i czasem ok 40-50km. Zwykły rower ze stalową ramą i z przerzutkami chyba, nic więcej da się kupić ? W mojej okolicy mają rowery używane od 200zł no i główne pytanie do was fachowców: mniej więcej jakiej marki/nazwy są kiepskie ale markowe na dolnej liście rankingu rowerów ? Jak to wyczytałem aby nie chiński. Mi nazwy co są na ramach napisane nic nie mówią. Czy w takiej cenie to wszystko lotto aby koła proste miał ? P.S Jak masz zamiar pisać, że za tyle kask kupujesz czy co innego to nie odpisuj nic w temacie.
mmisiek9612 Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Marka ma tu małe znaczenie. Nawet najlepszej marki rower może być tak zajechany że wszytko będzie do wymiany. Zwróć bardziej uwagę na stan techniczny danego roweru i podzespołów. Tu na forum lub na jakiejś innej stronie znajdziesz podpowiedzi na ten temat lub może masz jakiegoś znajomego który zna się dobrze na roweruch i mógł by rzucić fachowo okiem. http://roweroweporady.pl/jak-kupic-uzywany-rower/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.