LukisM Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Cześć, Zakupiłem niedawno rower kross B2 2015 jednak seryjna sztyca okazała sie za krótka - wystaje trochę ponad oznaczenie minimal insert. Stoję teraz przed wyborem nowej sztycy 27,2x400 jednak nie ukrywam, że po zakupie roweru, Spd i butów mam trochę uszczuplony budżet. Wychodzę z założenia, ze jesli juz cos zmieniać, to musi to byc cos lepszego niż aktualny sprzęt, dlatego zwracam sie z pytaniem jaka sztyce polecacie do 100zl? Aktualna wazy około 350g ale widze ze w tej cenie wszystkie waza poniżej 300g. Zależy mi aby była czarna i zeby miała jakis offset, 15-25mm. Jakbym miał dołożyć 10-30zl zeby dorwać cos faktycznie lepszego, no to nie ma problemu... Co sądzicie o PRO LT? To jedyne co mi wpadło w oko na Allegro na razie. P.S Wazę zaledwie 70kg i nie jestem z tych co katują sprzęt wiec nie potrzebuje nie wiadomo jak wytrzymałej rurki
Eazy Napisano 12 Czerwca 2015 Napisano 12 Czerwca 2015 Ja mam PRO LT z offsetem 20mm i jestem zadowolony. Nie mam niestety odniesienia do innych sztyc. Wcześniej miałem jakąś tanią amortyzowaną, ale dostała luzów i wymieniłem na tą PRO LT. Rurka, jak rurka Wygodny jest system mocowania i regulacji siodła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.