Skocz do zawartości

[ok. 2000]rower crossowy miasto/las

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, planuję zakup roweru crossowego za ok. 2000 zł, ale nie mam problemu, gdy będzie kosztował trochę więcej, dopuszczam możliwość zakupu roweru używanego :).

Będę używał go głównie na asfalcie do dojeżdżania do szkoły i jeździe po szkole z kolegami. A w weekendy/wakacje jazda po ścieżkach rowerowych w lesie lub po ścieżkach mniej wyjeżdżonych. W mieście jeżdże z prędkością 30-35 km/h, ale czasem lubię trochę przyspieszyć, dlatego ważne jest dla mnie, aby rower nie był ciężkim klocem :thumbsup:. Chcę spróbować kolarstwa górskiego, więc chciałbym, aby takowy rower nie zniechęcił mnie do tego ( jeżeli spodobałoby mi się, to pomyślałbym o uzbieraniu na lepszy rower mtb ).

Moje wymiary:

wzrost: 192 cm

waga: 100 kg

Jak widać trochę ważę, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w wybraniu odpowiedniego roweru. Z racji tego, że nie za bardzo znam się na rowerach zwracam się o pomoc do was. Czytałem trochę teamtów i myślałaem o markach: author,giant,cube,merida,kross,unibike. Jestem otwarty na propozycję ;))) :thanks: :thanks: :thanks:

Jeśli czegoś nie napisałem, to piszcie!! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...