Skocz do zawartości

[1100-1200] Rower górski do spokojnej jazdy po wigierskich lasach:)

baniak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czy warto kupić taki oto rower?

Raleigh Talus Alivio 2.0. Nie znam tej firmy, wiem tylko że przerzutki Alivio występują w ciut droższych rowerach i dlatego zainteresowałem się tym modelem.

http://allegro.pl/wyprzedaz-rower-raleigh-talus-2-0-alivio-21-i5111176214.html

Czy może lepiej przeciwko temy Brytyjczykowi przeciwstawić naszego Kandsa (to Polska firma, tak?) 1300.

Proszę o radę bo za bogaty to ja nie jestem i nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto.

Pozdrawiam forumowiczów

Baniak

Napisano

a wiec Raleigh to w miare znana firma, tu w Anglii dosc popularna, w polsce rzadko spotykana, aczkolwiek w jakims numerze bikeboard czytałem o wyprawie polakow po afryce i własnie ta firma ufundowała im rowery i na nich pomykali po czarnym ladzie. Wiec mozna rzec że rower jest "firmowy" .

Jesli idzie o porównanie osprzetowe to Kands wypada troche lepiej ( amor wyzszy o jedna klase, przerzutka przod tez wyzsza bo alivio, no i korba tez lepsza, reszta podobnie ) wiec jesli te same pieniadze to ja bym brał Kandsa, tym bardziej ze jest duzo pozytywnych opinii na jego temat.

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...