Kirigato Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Hej! Przymierzam się do zakupu roweru.. więc też zabezpieczeń Nie wątpię w potęgę U-Locków, niestety, nie wszędzie łatwo to przypiąć, więc rozważam podkowę. Chodzi mi o podkowę + w miare cieńki, długawy łańcuch (nie zbyt gruby, bo imo. cienkiego łańcucha nie przetnie się kombinerkami, a jak ma sie sprzęt żeby przeciąć cienki, to i gruby się przetnie). Bron boże linki. Nie wiem jaki przedział cenowy, jak najtaniej, ale byle było solidne Zależy mi na wadze, żeby podkowa z łancuchem ważyła do 1kg. Jak ogólnie rozważacie bezpieczeństwo podkowy? Bo rozważam jazdę z ulockiem i podkową+łańcuch, nie wiem czy to nie przesada. Sam ulock pewnie by wystarczył, ale nie wszędzie to przypnę
rowerzysta01 Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 @Kirigato do kilograma to waży podkowa czyli od 600-800 gram. Polecam firme AXA + ich łańcuch. Największy wybór w sklepach z rowerami holenderskimi
rowerzysta01 Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 @MaciekRutecki ja bym brał tylko pod uwagę Dpi 110
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.