Skocz do zawartości

[Zabezpieczenie] Dobra podkowa

Kirigato

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Przymierzam się do zakupu roweru.. więc też zabezpieczeń :)

Nie wątpię w potęgę U-Locków, niestety, nie wszędzie łatwo to przypiąć, więc rozważam podkowę.

Chodzi mi o podkowę + w miare cieńki, długawy łańcuch (nie zbyt gruby, bo imo. cienkiego łańcucha nie przetnie się kombinerkami, a jak ma sie sprzęt żeby przeciąć cienki, to i gruby się przetnie). Bron boże linki.

Nie wiem jaki przedział cenowy, jak najtaniej, ale byle było solidne :) 

Zależy mi na wadze, żeby podkowa z łancuchem ważyła do 1kg.

Jak ogólnie rozważacie bezpieczeństwo podkowy? Bo rozważam jazdę z ulockiem i podkową+łańcuch, nie wiem czy to nie przesada. Sam ulock pewnie by wystarczył, ale nie wszędzie to przypnę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.