Waniuszy Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Witam serdecznie, Na wstępie zacznę że planuję przesiadkę z górala na wygodny trekking. Jestem duża osobą a codziennie pokonuję do pracy łącznie 15 km, plus jakies małe wyjazdy w weekend. Szukam roweru z górną granicą ceny 1800 zł. Trasa po której jezdze to głównie asfalt i trochę dziurawych chodników + plus weekendowo trasy rowerowe bez wiekszych wybojów, stąd pomyślałem o trekkingowym. Po wizycie w sklepie doradzono mi rower Kross Trans Pacific 2015. Czy to dobry wybór ? Jeśli jest coś równie dobrego i godnego polecenia, prosiłbym o informację, ponieważ w kwestii rowerów jestem niestety mało zorientowany. Pozdrawiam, z góry dziękuję za odpowiedzi.
maddog Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Jeśli oprócz tego jesteś też ciężki np jak ja 100kg, to nie bierz krossa. Zastrzegają dopuszczalną masę całkowitą do 100kg. Ja wziąłem Kands elite pro gts. Mocna rama i mocne obręcze i dobrze wyposażony.
Waniuszy Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Napisano 8 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedź.Tak jak w temacie, waze 110 kg i mam 190cm wzrostu wiec rower musi byc wytrzymały Co do Kandsa, czy jest jakas strona na której mogę sprawdzić dystrybutorów ? Jestem ze szczecina i nie mogę znaleźć sklepu z tymi rowerami. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.