Skocz do zawartości

[plecak] do pomieszczenia butów cena 100-130zl

funuman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Szukam niedrogiego plecaka biegowo-rowerowego (do 100-130zł). Zależy mi na tym by pomieścił buty, ręczniczek, koszulkę, spodenki i miał dobrą wentylację. Służyłby głównie do krótkich biegów (20km) jak i do sporadycznej jazdy na rowerze.

Kompletnie nie wiem jaką pojemność powinien mieć. Oglądałem ostatnie w dekatlonie plecak 9l i wydawał mi się za mały... Nie zależy mi na bukłaku.

Co poradzicie?

Napisano

Weź wszystkie rzeczy, które mają zmieścić się w plecaku ze sobą do sklepu i spróbuj zapakować. Potem załóż na plecy i przymierz się, jak będzie leżeć na plecach.

Napisano

podpinam się żeby nie mnożyć tematów. Znalazłem Deutera Race EXP Air 12l w promo za 239. Czy to już jest cena za którą można brać natychmiast czy jest szansa czasem gdzieś taniej znaleźć (bo nie musi być na teraz) ? Pomijając, że po tym co o nim wyczytałem jest wart każdej złotówki nawet w cenie przed obniżką :)

Napisano

Na sherpa.pl jest za 224,25. Najtaniej można wyrwać w promocjach 3 za 2 (sherpa, 8a, skalnik). Z tym, że trzeba 3 chętnych znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...