zonic Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Ponad 190cm wzrostu i 93kg wagi Po głowie od jakigoś czasu chodzi mi odtworzenie takiego cuda, jak to poniżej na zdjęciu: zupełnie jednak nie znam się na markach, osprzęcie itd. Chciałbym się dowiedzieć, czy budżet 1500zł na części (nie licząc pracy własnej, kosztów piaskowania, lakierowania, chromowania) jest realny do stworzenia roweru miejskiego o zbliżonym klimacie do tego z fotografii?Być może jest marka, która produkuje podobne gotowce, a ja o tym zwyczajnie nie wiem? Szukam wsparcia w dalszych działaniach. Pomocy w wycenie. Liczę na pomocne linki do sklepów etc.
zonic Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Napisano 6 Czerwca 2015 Widzę, że na tym forum taki ruch, że część tematów w ogóle umyka w natłoku. Naprawdę nikt nic nie jest w stanie doradzić?
marco68 Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Wejdź na forum o ostrym kole i wszystko Wszystko zależy od ciebie,1500 niby nie jest mało ale w wypadku jakiegoś wyczesa może zabraknąć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.