Skocz do zawartości

[Sztyca + siodełko] Sztyca 27,2 x 400mm + siodełko

Qba24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

przymierzam się do zakupu sztycy oraz siodełka. Sztyca musi być wytrzymała o rozmiarach 27,2 x 400 mm.

Zastanawiam się nad:

ACCENT SZTYCA SP-408 27,2 / 400mm CZARNA LEKKA CR (5380466972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do tego potrzebuję siodełko które też wytrzyma mój ciężar.Wiem, że siodełko to indywidualna sprawa, ale może ktoś użytkuje poniższe? Najlepiej jak najwygodniejsze na dłuższe trasy..... W aktualnie używanym wygięły się lekko pręty...

Myślałem nad:

Siodełko Sportowe Accent Veno Męskie BikeZone24 (5411738897) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nowe Siodełko ACCENT Derry Męskie SPORTOWE LIMITED (5313138614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Siodełko SELLE ROYAL /8549/ MACH czarne (5250127457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Vigor | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie

SIODEŁKO SELLE ROYAL 8546 VIPER UNIWERSALNE SI16 (5340159409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ACCENT SIODŁO MĘSKIE TIDE CZARNO-GRAFITOWE CR (5308435908) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

kwota jaką chciałbym przeznaczyć na zakup obu rzeczy to ok. 100 zł oczywiście jak się coś sensownego lepszego trafi to mogę dołożyć   :)

Bardzo dziękuję za poświęcony czas!

Pozdr!

Kuba   :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja w poprzednim bike'u używałem Accent Veno, bardzo sobie je chwalę i do nowego roweru również zamierzam kupić to samo siodło. Siodło jest wygodne, lekkie, logo Accent starło się już na pierwszej jeździe, ale kogo intersuje logo :) Pozdro

Napisano

Ja kupiłem ostatnio w Decathlonie B'TWIN 500, bardzo lekkie, twarde ale wygodne. Cena to co prawda 70 zł, ale wd producenta waży 250 g ( może tak być bo porównywałem z Selle Italia które ważyło około 280 i moje było lżejsze) więc nić lżejeszego w tej cenie nie znajdziesz.

No chyba że ważysz 100 kg to wtedy nie ma co się bić o te 100g :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...