Skocz do zawartości

[tylna przerzutka] pomoc w dobraniu

bartos981

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :) mam takie pytanie, mam już rower troszkę starszej daty i szukam do niego dobrej tylnej przerzutki, chciałem kupić Shimano ALTUS RD-M310, rzecz w tym, że moja przerzutka musi być mocowana hakiem do śruby od tylnego koła. Da się jakoś tą przerzutkę zamontować? czy trzeba kupić specjalnie dostosowaną do tego typu mocowania ? Jeśli tak to mógłby mi ktoś doradzić jaką przerzutkę kupić ? planuje na przerzutkę wydać max 60 zł. Dodam że rower ma służyć do rekreacyjnej jazdy. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam :) 

Napisano

czemu niby nie można?? Wiadomo że im więcej adapterów i udziwnień tym gorzej ale do rekreacyjnej jazdy powinno działać.

Ewentualnie kup taką przerzutkę http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/tylne-przerzutki-rowerowe/mtb-trekking/p,przerzutka-tylna-turney-rd-tx35-mocowana-pod-os-piasty-shimano,27056.html?qrtc_slt=slt_product_2_cr&qrtc_tpl=tpl_prod_view&qrtc_typ=prd&qrtc_prd=75524236&qrtc_pos=1&skad=quartic dużej różnicy miedzy altusem nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...