Skocz do zawartości

[hamulce tarczowe]jaki tyl

quilmax

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

posiadam w przodzie hydraulika br-m675 zakupiony rok temu z braku funduszu zastanawiam sie teraz co wsadzic na tyl ?

Co polecacie?

do 400zł

Napisano

Z czystym sumieniem mogę polecić ci slx m675 klocki metaliczne z radiatorem za ok.250zł Jeśli nie jeździsz bardzo ekstremalnie.

Napisano

Chyba raczej praktykuje się hydraulikę jako komplet więc dokup to co masz z przodu i tyle. Ewentualnie jak tak nie masz na co wydać to XT.

Co do tarcz to jaki rower i jakie zastosowanie??.

Napisano

Dajcie spokój z tym centerlockiem bo gość ma na śruby. Poza tym to zaj...y patent i choćby jaką mieć złą wolę to na minus nie da się zaliczyć "łapania luzów".

Informacyjnie to tarcze 160mm na tył wchodzą do standardu przy użytkowaniu w górach. Wszystko jest włącznie z mocą.

Napisano

10 zł więcej dopłaci ale ma zapas mocy który czasem się przydaje, taka ma opinia :D

plus 30 zł za adapter

Poza tym to zaj...y patent i choćby jaką mieć złą wolę to na minus nie da się zaliczyć "łapania luzów".

Patent bardzo dobry ale luzy szczególnie z przodu są wnerwiające

Napisano

adapter 18zł a tarcze podawałem rt66 na 6 śrub mam taką samą tylko że na center lock tzn. rt67

Ja używam center locka chyba z rok i tarcza się nie luzuje.

Napisano

Aby zamknąć temat wielowpustu to użytkuję 7 sezon z tymi samymi piastami. Odkręcany 10-ki razy więc jak by miało cokolwiek być wadliwe to wyszło by już dawno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...