Ania_i_Agnieszka Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Hej, cześć i czołem Szukamy chętnych na wyjazd rowerowy z sakwami wzdłuż polskiego wybrzeża. Kierunek: Świnoujście –> Hel / Gdańsk Termin: 30.05.2015 – 07.06.2015 Czas: ok. 7-9 dni Dzienny dystans: ok. 65-80 km (tempo dostosowane do warunków, chęci i możliwości) Nocleg: pola namiotowe Koszt: wyjazd niskobudżetowy W planach długie dni na rowerze oraz długie wieczorne rozmowy przy ognisku. Oczywiście istnieje plan bardziej szczegółowy, lecz stanowczo otwarty na inne propozycje. O nas: dwie bezkonfliktowe, młode dziewczyny mieszkające i pracujące w Warszawie. Zainteresowanych prosimy o kontakt na adres: eskapady@op.pl. Z pozdrowieniami Ania i Agnieszka
tomek040982 Napisano 18 Maja 2015 Napisano 18 Maja 2015 Witam dziewczyny . Może byście zdecydowały się dołączyć do mojej wyprawy. Troszkę krótsza niż Wasza , ale także nad morze. 15 czerwca jadę do Krynicy Morskiej . Dołączyło do mnie już 3 osoby. Szczegóły http://www.forumrowerowe.org/topic/181977-warszawa-krynica-morska-czerwcowa-wyprawa-2015r/?do=findComment&comment=1672124 zapraszam.
Ania_i_Agnieszka Napisano 21 Maja 2015 Autor Napisano 21 Maja 2015 Cześć Tomek. Dziękujemy za propozycję. Z chęcią dołączyłybyśmy do większej grupy, jednak mamy już zaplanowany urlop i niestety nie możemy zmienić terminu. Pozdrawiamy Ania i Agnieszka
aniagsm Napisano 25 Maja 2015 Napisano 25 Maja 2015 Świetny pomysł. Życzę powodzenia i oczywiście słonecznej pogody! Też w zeszłym roku robiłam z koleżanką tą trasę, tyle że do Krynicy. Ostatecznie uporałyśmy się w 5 dni http://www.forumrowerowe.org/topic/165265-wyprawa-polskie-wybrzeze-baltyku-20-26-lipca-2014r/ Jeśli macie pytania czy watpliwości piszcie Trzymam kciuki! agm
Ania_i_Agnieszka Napisano 26 Maja 2015 Autor Napisano 26 Maja 2015 Cześć. Dzięki za kciuki. W sytuacjach kryzysowych na pewno się przydadzą Bardzo szybko udało Wam się pokonać trasę. My mamy więcej zapasu czasowego, więc jak wszyskto pójdzie zgodnie z planem to również nie powinno być problemu z dotarciem do celu A w tym roku planujecie jeszcze jakieś dłuższe wyprawy? Pozdrawiamy Ania i Agnieszka
aniagsm Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Planujemy, planujemy W tym roku 2 etap projektu "dookoła Bałtyku" 26go czerwca ruszamy na tygodniową wycieczkę wzdłuż wybrzeża niemieckiego Flensburg- Świnoujście. Termin dogramy do końca tygodnia, może ulec małej modyfikaci [zależne od pogody]. Jak wam poszło? pzdr agm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.