rataka Napisano 16 Maja 2015 Napisano 16 Maja 2015 Cześć, mam w planach zakup roweru crossowego (kobieta, wzrost 170, przekrok 80). Cały czas miotam się między różnymi modelami. Jestem jeszcze na etapie przeglądania ofert sklepów internetowych a przed przymiarkami w sklepach. Szukam roweru na męskiej ramie, ale wolałabym żeby górna rura była trochę nachylona (nie pozioma). I tak przeglądając zdjęcia różnych modeli mam wrażenie że rowery Radona (Scart), Cube czy Meridy (Crossway) mają ramę dużo bardziej poziomą od innych (Kellys, Kross). Dlatego miałabym prośbę do osób które miały okazję porównywać modele rowerów crossowych różnych firm o określenie, że np. rama w rowerze A jest bardziej pozioma od B, itd. Ze względu na to, że porównywanie modeli różnych firm wiąże się z odwiedzeniem wielu sklepów chciałabym jakieś wstępnie odrzucić. Szczególnie ciekawa jestem jak to wygląda w Radonie, bo przymiarka do tego roweru jest praktycznie niewykonalna, a rower mnie szczególnie zainteresował.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.