Tituss Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Witam! Upiększam swojego krossa a2, kupiłem koło z tarczą i teraz potrzebuje hamulca na przód. Nie znam się na tym za bardzo i potrzebuje porady jaki hamulec kupić za około 100zł ( może być i 150 pod warunkiem że warto). Oczywiście raczej używany bo nowego za te pieniądze raczej nie kupie? Proszę o pomoc. Mile widziane propozycje z allegro/olx
Tituss Napisano 12 Maja 2015 Autor Napisano 12 Maja 2015 http://rowertour.com/shimano-br-m446-bl-m445-hamulec-tarczowy-przod-bialy.html Np ten? Jaka róźnica miedzy BL a BR ? Czy ten hamulec ma mozliwość regualcji położenia odległosci dźwigni od kierownicy? Lubie mieć blisko blisko palców.
Ychu Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Jaka róźnica miedzy BL a BR ? BR to zacisk BL to klamka. Czy ten hamulec ma mozliwość regualcji położenia odległosci dźwigni od kierownicy? Nie jestem do końca pewien , wiem że Shimano ma ale nie wiem czy wszystkie czy tylko te wyższe modele.
Anton13 Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 BL-klamka BR-zacisk a z regulacją odległości klamki od kierownicy to nie wiem czy on ja ma. Przed chwilą zapytałem kumpla który ma m445 i mówi że jest regulacji położenia klamki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.