skrzat Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Cześć wszystkim, potrzebuję roweru, który będzie kosztował około 1500 zł . Chodzi o to, że razem ze światłami, licznikiem, dobrym zapięciem i bidonem chciałbym się zmieścić 2000 złotych. Rower będzie przeznaczony do jazdy rekreacyjnej po okolicznych drogach i lasach. Z czasem trasy będą się wydłużać, więc chcę kupić coś porządniejszego niż rower za 1000 złotych. Wiem, że nie mogę spodziewać się w tej kategorii cenowej cudów, jednak liczę, że z waszą pomocą kupię coś porządnego. Po sporej lekturze preferowałbym raczej rower typu MTB na kołach 27.5''. Ponieważ, jestem z okolic Wrocławia, a rower chciałbym nabyć w normalnym sklepie to prosiłbym o rowery możliwie dostępne we wrocławskich sklepach.Tutaj jest rower, który był mi proponowany w jednym ze sklepów, w których byłem:http://www.kellysbike.com/pl/rowery-2015/gorskie/hardtail-26/viper-30-black-lime/black#.VUe4Nvntmko Wiem, że w tym przedziale cenowym jestem w stanie znaleźć coś lepszego niż moja propozycja. Z tego co czytałem, to lepsze o wiele są hamulce hydrauliczne niż te typu V-brake. Liczę, że uda mi się to zrobić z waszą pomocą. Będę wdzięczny za każdą propozycję i radę.
copone Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Coś taniego, na kołach 27,5, stacjonarnie, na hydraulikach, o panie ciężko będzie. #...#
skrzat Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Jeżeli ciężko będzie na hamulcach hydraulicznych, to mogą być też V-brake'i. Chodzi mi o to żeby znaleźć coś dobrego jak na okolice 1600 złotych.
w_l_o_c_h Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Jeżeli odrzucimy "stacjonarnie" i dorzucimy parę groszy to prosze Cię bardzo: http://allegro.pl/wypasiony-pogromca-terenu-kands-comp-er-27-5-alivo-i5292401140.html
skrzat Napisano 5 Maja 2015 Autor Napisano 5 Maja 2015 Dziękuję za pomoc. Dorzucić parę groszy jestem w stanie, jednak wolałbym rower z Wrocławia. W tak dużym mieście musi być gdzieś dostępny porządny rower jak na tę kategorię cenową.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.