aumman Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Witam! Chciałbym dobrać coś pod siebie, czyli jazda głównie po asfalcie, utwardzane ścieżki. Wyzwaniem na pewno będą krawężniki i dziury w nawierzchni. O mnie waga około 85kg przy 180cm wzrostu - więc myślę że rama 21 będzie akurat. Przeglądając forum i szukając "złotego środka" dla siebie znalazłem dwie propozycje: KANDS STV 700 LAZARO E-V1 Może coś innego możecie doradzić? Na początku myślałem o rowerze z decathlona, ale po recenzjach stwierdziłem że nie będzie dobry wyborem... Wiem, że podobnych tematów jest sporo, ale jak ktoś się nie zna to lepiej zapytać kogoś kto w tym siedzi. Także proszę o pomoc
Pablo59 Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Zdecydowanie szukaj czegoś na kasecie a nie wolnobiegu - ( najłatwiejsze kryterium to napęd 3x8 ) - ale to oznacza około 1000 zł za nowy ... A do planowanego zastosowania to rower crossowy na kołach 28" .... Poza wzrostem podaj długość nogi do krocza ... To bardziej decyduje o wielkości ramy
aumman Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 Te wymienione nie dadzą rady? Trochę ponad budżet A mógłbyś podsunąć jakieś typy?
Pablo59 Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Nie wstydź się długości nogi kluczowe jest czy19 " nie będzie przyduża ... http://www.forumrowerowe.org/topic/181597-rower-lazaro-integral-v2-czy-kands-cross-1100/
Pablo59 Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 A to swobodnie i ramy 21" pasują. Czyli te dwa co wyżej dyskutowane + ewentualnie brennabor za 999
aumman Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 Czyli lepiej dołożyć do kasety ze względu na żywotność i jakoś?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.