aixen Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 1. Tak przy okazji chciałem spytać, czy ta część podpisana na zdjęciu 1. da się regulować? Zbyt bardzo dociska łańcucha. 2. Potrzebuję dobrej osłony do korby i nie mam zielonego pojęcia jaka by była dobra, na allegro jest bardzo duży wybór, nie wspominając już o sklepach stacjonarnych. 3. Oprócz tego potrzebuję nowych klocków hamulcowych, nie potrzebuję czegoś niesamowitego, wystarczą mi zwykłe do 10zł, ale jakie . Zdjęcie roweru. Model to Rockrider 5.1
copone Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Ad1 tak reguluje się. Ad2 dobierasz po rozstawie mocowania i wielkości blatu - trudno coś polecić. Ad3 author 3CC #...#
Gruff Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 1. https://www.youtube.com/watch?v=zGiXl30GpKE 2. polecam iść do stacjonarnego sklepu lub serwisu i dobrać metodą prób i błędów- serwisant mniej więcej powinien wyczuć co będzie pasować
aixen Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Napisano 25 Kwietnia 2015 @Gruff filmik bardzo przydatny, masz jakiś o regulacji tej części z punktu 1? Nawet nie wiem jak się to nazywa .
uwekolarz Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 1. To przednia przerzutka. Wpisz na youtube regulacja przedniej przerzutki i masz wszystko wytłumaczone co i jak
aixen Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Napisano 25 Kwietnia 2015 Już wszystko wiem, dzięki wszystkim za tak szybką odpowiedź, temat można zamknąć.
Gruff Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Od siebie tylko dodam, że w przedniej przerzutce od razu na początku jeszcze przed regulacją warto mieć tak w połowie wkręcone śrubki L i H- pozwoli to na manewrowanie zakresem w obie strony, kiedy przykręcisz linkę do przerzutki a śrubki będą maksymalnie wkręcone lub odkręcone to już w którąś stronę prowadnika nie przesuniesz...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.