Skocz do zawartości

[2000-3000] rower crossowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,i proszę o pomoc w wyborze roweru.

Troszkę o mnie mam 174cm wzrostu i  85kg wagi rower chciał bym użytkować głównie w weekendy sporadycznie w tygodniu lecz nie ukrywam ze może się to zmienić...Proszę pomóżcie poniżej link do porównywarki z tych modeli chciał bym coś wybrać

http://katalog.bikeworld.pl/2015/web/porownaj?rowery=44430%3A44431%3A39767%3A39075%3A41777%3A41778%3A40686%3A39417

Napisano

Scott nie jest zły ale moim zdaniem giant jest lepszy osprzętowo a najlepszy jest ten cube który ci poleciłem. Który byś nie wybrał to na pewno będziesz zadowolony ponieważ są to bardzo porządne markowe rowery. Różnice w osprzęcie nie są aż tak zauważalne szczególnie dla zwykłego rowerzysty.

Napisano

Ja również od siebie mogę polecić tego Cube. Mam go krótko,ale jestem bardzo zadowolony, mam 176 cm wzrostu i rama 50" jest idealna. Ja kupując utargowałem na  2800, jakieś 1.5 miesiaca temu - teraz sezon w pełni,więc może być ciężko,ale mogę na priv podrzucić sklep, w którym kupiłem,bo z zakupów jestem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...