Przemo6435 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam Mam taki suport jak w tym archiwalnym temacie http://www.forumrowerowe.org/topic/73799-suport-napd-rowerowy/ tylko że plastikowy pierścień (rower stary ponad 10 letni z decathlonu) . Trochę się ta kontra poobcinała i nie mam pomysłu jak to odkręcić. Może wy macie jakieś pomysły. Czy po pozbyciu się tego będe mógł normalnie zamontować pakieciaka ? Za wszelkie pomysły dzięki.
Moorzyn Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Nie widzę zdjęcia w podanym temacie, ale ogólnie rzecz biorąc z jednej strony powinna być metalowa miska. Wyciągasz ją raz z suportem, a tę plastikową wyciągasz domowym sposobem, ostrożnie, by nie zepsuć gwintu. Ja ją delikatnie naciąłem, a właściwie zrobiłem takie dość głębokie rysy brzeszczotem i ścisnąłem tak, że pękła do środka i wyleciała.
Przemo6435 Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Napisano 15 Kwietnia 2015 Tylko że plastik jest z dwóch stron i tu jest problem. Wolał bym nie popsuć gwintu w środku.
Przemo6435 Napisano 8 Maja 2015 Autor Napisano 8 Maja 2015 Przepraszam że nieodpowiadałem ale nie miałem czasu się tym zająć (sprawy rodzinne). Udało mi się zdobyć klucz w kształcie haka i może w tą niedziele popracuje to napisze jaki efekt. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.