Skocz do zawartości

[1500-2000] Mtb lub Cross

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak w temacie rower do miasta+szuter+las i górki. Szukam i szukam i nie mogę się zdecydować. Nie wiem czy cross czy mtb. Ludzie polecają raleigh xvr 2.0, rower wydaje się przyzwoity. Wzrost 180cm 

Napisano
dopóki trwają wyprzedaże 2014

z tego rocznika to zostały juz resztki <_<  Trza było sie wcześniej obudzić :P Już powyżej dałem Ci dwie propozycje oczywiście z rocznika 2015 ze wzgledu na lepszy osprzet

Napisano

szukam roweru na jakieś 4 lata minimum więc dobrze będzie jeżeli w przyszłości będzie można wprowadzać jakieś modyfikacje na ramie. mongoose za drogi. Zapomniałem Wam napisac że nie mieszkam w dużej metropolii tylko w małym górskim miasteczku gdzie zawsze jest pod górkę albo z górki 

raleigh lepszy czy mongoose ?  fajny jest ale 2300 to trochę za dużo. czekam na jeszcze jakieś propozycje. Jakoś ten raleigh mi się spodobał  

a takie coś http://allegro.pl/eurobike-reaction-rower-gorski-29-mtb-deore-alivio-i5150433369.html

Napisano

a ok :) no fajne ale pytanie czy ralight xvr 2.0 nie wypada przy nich lepiej ? skontaktowałem się ze sklepem od mongosse może coś zejdą z ceny. Z tych wszystkich podanych który rower wygrywa a który ewentualnie jest drugi? Jak macie jakieś pomysły jeszcze to proponujcie, bardzo Was prosze 

Napisano

no fajne ale pytanie czy ralight xvr 2.0 nie wypada przy nich lepiej
ma troszke lepszy amortyzator i ramę z taperowaną główką. Northtec ma lepszy napęd , koła i mniejszą trochę wagę. Mongoose ma najlepszy z nich amortyzator.
Napisano

a ta hierarchia taka jak podałem ? ralight ma tylną przerzutkę deore 

ok poczekam jeszcze bo i tak święta może ktoś podrzuci jeszcze jakąś ciekawą , może tańszą propozycję 

Napisano

a widzisz, nie znam się :D ale co northec czy ralight ? Świetnie, że są takie fora i tacy ludzie, którzy się znają. Podrzucajcie następne propozycje 

Napisano

a koła 26' to nie jest przeżytek ? tak jak pisałem kupuję rower na jakieś 4 lat a z tego co czytałem to koła 26' powoli wychodzą z obiegu i pytanie czy ewentualnie za 2 lata będzie pełny dostęp do części 

Napisano

tak się zastanawiam, może po świątecznym śniadaniu pokażą się jakieś nowe propozycje? :)  no i niech ktos powie z tych tutaj wymienionych rowerów to który jest najlepszy. Wesołych Świąt wszystkim  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...