miszczu1983 Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Witam, chciałbym zakupić tani i w miarę możliwości solidny i uniwersalny rower (miasto + bezdroża). wydaje mi się że powinien byc to rower trekkingowy Solidny ponieważ mam 172cm i 90 kg plus ze mna będzie jeżdził synek w foteliku. Najważniejsze dla mnie to wygoda, jezdzę rekreacyjnie. Czyli chciałbym żeby siedziało się możliwie najprościej i wygodne siodełko. Preforowana cena to do 800 (max1000zł) Proszę o Wasze propozycje, ja w tym przedziale znalazłem taki rower: http://allegro.pl/trekking-trekkingowy-rayon-horritage-2015-nowosc-i5195052802.html podoba mi się ze względu na mozliwość przybliżania kierownicy. Co sądzicie ? Wiem że budżet skromny ale tego nie zmienię Z góry dziękuję
Shiryu Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Co sądzicie ? Wiem że budżet skromny ale tego nie zmienię No to szukaj używek. Potrzebujesz napędu 3x8, bo w 3x7 zastosowany jest bardzo nietrwały pod obciążeniem wolnobieg.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.