Skocz do zawartości

[rower] Rower crossowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Zamierzam kupic rower crossowy, głównie do jazdy po asfalcie ale tez czasem po lasach itp.. Byłem w sklepie rowerowym i sprzedawca zachwalał takie rowery: Author Classic, Cross Evado 3.0, Scott speedster 50 oraz Medano countour cr1.1. Co myślicie o tych rowerach? A może znacie jakieś lepsze? Prosze o pomoc. Zakres cenowy to do 2000 zł.

Napisano

luknij na kands`a lub lazaro - zobacz jaki mają osprzęt i porównaj z tym co polecał sprzedawca bo w tym przedziale cenowym płacisz za markę a podzespoły masz z najniższej półki 

ten scott to szosa :)

Napisano

Czyli twierdzicie że ten Lazaro i Kands są dobrymi rowerami? Jak u nich z jakością wykonania?

to są rowery produkowane na podkarpaciu, jakościowo nie odbiegają od pozostałych, ceny niskie bo to młode marki

Napisano

Panowie dostałem propozycje w sklepie stacjonarnym na unibike viper gts 2015r za 2023zł i to na pewno lepsza opcja niż lazaro czy kands za 1500

A ja wolalbym Lazaro i 500zl na inne przyjemności wydac ;D

• 1 miesiąc temu...
Napisano

.... Byłem w sklepie rowerowym i sprzedawca zachwalał takie rowery: Author Classic,........Co myślicie o tych rowerach?... Zakres cenowy to do 2000 zł.

... nie nalegam, wybór należy do Ciebie:) ....  lecz zachęcam ..... osobiście od 8 lat jeżdżę ( ok. 35 km co drugi dzień) rowerem crrosowym Author Classic i mogę powiedzieć, że jest to rower świetny, lekki, szybki na trasach szosowych i ubitych, w typowym ternie nie za bardzo (za cienkie opony), niezawodny i "nie męczący" , trwały i bez awaryjny, a w serwisie tylko okresowe wymiany łańcucha i kasety tylnej, opon oraz smarowanie ..... czyli jak podpowiedział sprzedawca rower wart zainteresowania oraz nie przekraczający założonego budżetu a uzyskane oszczędności możesz przeznaczyć na doposażenie min. licznik, okulary, błotniki, bidon+koszyczek, sakwa, itp i jeszcze zostanie reszta  :yes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...