Skocz do zawartości

[0-800zl] Rower CROSS dla dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

trzeba troszkę dołożyć

Nie ma z czego dołożyć, rower ma być wykorzystywany rekreacyjnie, no może czasem do sklepu itp. w ciągu tygodnia. Chętnie przyjmę trochę gotówki jak masz zbędną ;). Aaa... prosiłbym o uzasadnianie swojej wypowiedzi, a nie "ja bym żadnego nie kupił"

tudzież budżetowa Merida http://www.bikko.pl/rower-gorski-merida-drakar-speed-20-v-lady-2014.html

edyta: z tymże Drakar to góral nie cross

Rower będzie głównie poruszał sie po chodnikach ścieżkach rowerowych tudzież bo udeptanej ścieżce w lesie na plaży. Więc góral jest zbędny, poza tym nie chce żeby miał amory.

Napisano

Aaa... prosiłbym o uzasadnianie swojej wypowiedzi, a nie "ja bym żadnego nie kupił"
Jednym uzasadnieniem było żeby nie kupować roweru na wolnobiegu czyli 3x7 jest starszy wynalazek który nie jest zbyt trwały. Z czasem użytkowania rowery krzywią się osie w tylnym kole, druga sprawą to jest to że precyzja pracy tej klasy napędu nie jest zbyt dobra. Rowery z napędem 3x8 są zazwyczaj już na kasecie, trwalszym, nowszym i łatwiejsze w naprawie.

rower ma być wykorzystywany rekreacyjnie
czyli powinna się rozkoszować jazdą i w miarę dobrą precyzją zmiany przełożeń napędu.

Nie ma z czego dołożyć
Czasami lepiej poczekać miesiąc lub dwa dłużej i kupić w miarę rozsądnie złożony rower niż później żałować zakupu.

Chętnie przyjmę trochę gotówki jak masz zbędną
Właśnie jestem na takim etapie czekania i zbierania funduszy na zakup czegoś lepszej klasy niż na to co w tej chwili mnie stać <_<

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...