pisklok3 Napisano 25 Marca 2015 Napisano 25 Marca 2015 Witam.Ze wzgledu że mój rower który gdzieś tam dostałem został zniszczony niestety jestem zmuszony do zakupu roweru.Rower tak jak w temacie ma służyć do jazdy ze znajomymi w jakieś trasy ok 30-50km zależności od dnia, głownie jeździmy po terenach leśnych itp i tylko wyłacznie latem.I teraz moje pytanie czy znajdzie się jakiś rower w tym przedziale cenowym (może być używany, lecz wolał bym nowy) który będzie odpowiedni do mojego użytku, żadnych wymagań nie mam jakoś specjalnych byle był wygodny dla mnie (przede wszystkim siodełko). Co mogę dodać to swoje wymiary :Wzrost 183cmWaga 80kg Moja wiedza na ten temat jest niestety żaden i tak naprawde jak bym poszedł do sklepu czy gdzieś i by mi powiedzieli że ten rower jest dla pana IDEALNY to po prostu bym go zabrał. Dlatego pytam doświadczonych ludzi którzy mam nadzieje pomogą mi Jeśli zapomniałem o jakieś istotniej informacji to przepraszam z góry i jak bedzie potrzeba to dopisze od razu.Z góry dziekuję za odpowiedzi.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.