Skocz do zawartości

[1500zł] Kands Maestro 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy warto dopłacać te 100 zł i czy różnica między nimi będzie odczuwalna?

Lazaro ma o klasę wyżej korbę, ma klamkomanetki jest to starszy wypust od manetek w Kandsie, w rozmiarówce jest większy wybór  (dochodzi 17") Kands tylko 19" i 21". reszta jest tej samej lub podobnej klasy. Co do ramy to w kształcie główki jest różnica, więc pewnie i stery będą inne. Co do wyglądu sie nie wypowiadam :P

Napisano

Pojechałem dziś do bike factor aby osobiście przyjrzeć się jednemu i drugiemu modelowi. Niestety pomimo wystawienia na allegro nie mieli jeszcze Kandsa na  miejscu a szkoda, bo styl i kolory ramy zaciekawiły mnie, i byłem skłonny dorzucić te 100 zł za ten rower. Zakupiłem Lazaro v3 koloru białego. Wygląda obłędnie a jazda nim to sama przyjemność. Co do koloru to biały nażywo wygląda najlepiej. Dzięki za opinie i pozdrawiam.

Napisano

Dorzucili chociaż Jakiś gadżet poza błotnikami i koszykiem na bidon? Ja wynegocjowałem jeszcze jakiś licznik a gdybym miał więcej czasu to i oświetlenie może by dorzucili :icon_cool:

Napisano

A orientuje się ktoś jak wygląda geometria między Maestro a Lazaro Integral? Na zdjęciach widać że jest inna. Która 19 "będzie większa":)?

• 4 tygodnie później...
Napisano

Nowa aukcja nowe możliwości dla pierwszych 5 osób Licznik Kellysa za 54zł Gratis :icon_cool: Nowy Kands Maestro 2015 Rower 28 CROSS KANDS Maestro Nowy Szybki na Alivio (5289180886) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pozdrawiam

W białym KANDS widelec czarny, w czarnym LAZARO biały widelec. Nigdy nie ogarnę tego XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...