Charle Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 Hej, Rozważam zakup sakwy roswheel na ramę. Zastanawiam się tylko czy będę mial możliwość korzystania wtedy z power banku podpiętego pod usb? Czy dodatkowo można będzie wtedy podpiąć też słuchawki? Pozdrawiam, Karol
Szymekk Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 Popraw nazwę tematu. Dodaj klamry Tak, będziesz miał. Słuchawki normalnie wpuścisz przez wejście słuchawkowe, a kabel usb w środku torby. Ja tak robiłem i wszystko było ok.
Charle Napisano 29 Marca 2015 Autor Napisano 29 Marca 2015 Zamówiłem tego roswheela i powiem, że średnio z powerbankiem. Ta kieszonka jest cala obudowana od spodu i nie ma jak podłączyć kabla USB, przynajmniej do samsunga galaxy s3. Można pokombinować i zrobić jakiś handmade, ale na standardzie przygotowanie tej sakwy do tego celu jest średnie.
Leniu Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Ta kieszonka jest cala obudowana od spodu nie pisałeś że masz usb od dołu w htc miałem z boku i było dobrze ...teraz też mam z dołu i jest mały problem. Takie coś by się przydało... http://allegro.pl/usb2-wtyk-na-mikro-usb-kabel-lacznik-katowy-i5219932495.html
BikerLight Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Ta kieszonka jest cala obudowana od spodu i nie ma jak podłączyć kabla USB, przynajmniej do samsunga galaxy s3. Najzwyczajniej w świecie możesz zrobić dziurę w materiale o wielkości wtyczki i podłączyć sobie telefon. Przynajmniej ja tak zrobiłem, zero problemów. Oczywiście dziura od dołu w kieszonce z rzepem która trzyma sam telefon.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.