Orthank Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 Witam, poszukuje dobrego plecaka na rower w ktorym bede mogl swobodnie zmieścić laptopa 15,6 cala z wszystkimi akcesoriami i U-lockiem na dojazdy do uczelni i który sprawdzi sie także przy sportowej jeździe. Zależy mi na tym by po wsadzeniu laptopa nie byl opchany jak opięty prostokąt i lezał na plecach jak tekturowa teczka. wygoda i wytrzymalosc jest dla mnie priorytetem. Jesli chodzi o wygląd zależy mi by nie byl zbyt kolorowy najlepiej czarny. Za wszelka pomoc bede bardzo wdzięczny. cena ok. 200 zł
Mod Team michuuu Napisano 24 Marca 2015 Mod Team Napisano 24 Marca 2015 Mam deutera giga float, godny polecenia ale widzę że z oferty zniknął. Może po allegro można poszukać.
lajtspid Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 Giga Flat - bez "o". Tylko że to plecak biznesowy.
Mod Team michuuu Napisano 24 Marca 2015 Mod Team Napisano 24 Marca 2015 Tylko że to plecak biznesowy. Jak zwał tak zwał biznesowy czy nie dobrze chroni liczydło i jest wygodny. No ale faktycznie do "jazdy sportowej" może być nie teges. Ale widzę że na allegro są w cenach mało ciekawych. Mój kosztował około 260,-zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.