Melman1980 Napisano 22 Marca 2015 Napisano 22 Marca 2015 Panowie mam straszny problem Zamontowałem sobie przerzutkę tylna oraz wyżej wymienione Manetki 3 x 10 x9 Trigger. Wyregulowałem i coś mnie podkusiło żeby poprawić doskonałość poluzowałem linkę przy przerzutce i coś niezręcznie zrobiłem i chyba wepchnałem linkę od prawej manetki do środka od tego momentu choć nie jestem tego pewien czy akurat to było przyczyną manetka przerzucała tylko 2 razy zamiast 10 po dwóch 3 razach sie blokowała. Rozebrałem ją i to był mój błąd. W środku jest sprężyna i jakoś dziwnie byłą nawinięta, końcówka linki też jakoś dziwnie sie blokowała. Za cholerę nie mogę jej złozyć z powrotem. Dokładnie to nie wiem jak nawinąć tą spręzyne i o co zaczepić poszczególne końcowki. Nie bez kozery powiem błagam o pomoc.
OdiLV4 Napisano 27 Marca 2015 Napisano 27 Marca 2015 No to kolego pobawiłeś się ze sprężyną zegarową... Odezwij się na prv postaramy się coś pomóc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.