peter33 Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Witam moze byc plastikowa, byle ubezpieczala przez przypadkowym dziurawieniem nogawek, mam spodnie ze sciagaczami, ale sciagacze czasami sie zsuwaja i juz dwie dziury trzeba bylo zaszyc... ciezko znalezc cos w miare taniego do tej korby, nie usmiecha mi sie kupowac oryginalnej aluminiowej za 170zl.
peter33 Napisano 20 Marca 2015 Autor Napisano 20 Marca 2015 jest to jakies wyjscie, choc kostka tuz nad butem bedzie odkryta, co przy mroznym wietrze nie bedzie przyjemne, chyba ze specjalne buty, skarpety? poza tym wole jednak ubranie w miare cywilne.
Ipla Napisano 20 Marca 2015 Napisano 20 Marca 2015 Można bardziej cywilne kupić spodnie ze zwężonymi nogawkami. Ja Jeżdżę tak cały rok i nie mam problemów z tym. Przy zimniejszej pogodzie zakładam podwójne skarpety i jeżdżę w zwykłych adidasach.
OdiLV4 Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Nie możesz kupić odblasku na rzep i spinać sobie spodni? Kosztuje grosze, a zastosujesz do wszystkiego rodzaju spodni... U mnie się sprawdza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.