Skocz do zawartości

[do 1600] Rower górski dla młodego

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam jakiegoś niedrogiego górala na 26'' dla młodszego brata (gimnazjum) nie wchodzi w grę dozbieranie bo to rower i tak przejściowy. Chodzi mi o jak najlepszy osprzęt w tej kasie, najlepiej bez tarczówek coraz ciężej o to a szkoda co cierpi przez to pozostały osprzęt. Przeglądam internet to takie wymagania spełniają rowery z 2012/13 roku pytanie czy jeszcze takie idzie dostać.

np. http://rower.com.pl/rowery/rowery-wg-producentow/haibike-2012/hardtail/springs-rx

Napisano

Z fajnych rowerów na v-brake znalazłem jeszcze Kellysa Scarpe Race Red - bardzo dobra rama, 27 biegowy jednorodny napęd Shimano, amortyzator z hydrauliczną a nie mechaniczną blokadą, i cena o stówkę niższa niż założony budżet.

Napisano

Ten Kellys Spider 10 jest tylko w 21,5''. Czemu te Kandsy takie tanie, co to jest za firma? myślę jeszcze o Krossie level a2...

Napisano

Z fajnych rowerów na v-brake znalazłem jeszcze Kellysa Scarpe Race Red - bardzo dobra rama, 27 biegowy jednorodny napęd Shimano, amortyzator z hydrauliczną a nie mechaniczną blokadą,

hmm takiej przeceny jeszcze nie widziałem czy to aby nie podejrzane. Czy te modele nie maja aby jakiejś wady fabrycznej ?
Napisano

W końcu to nowy rower, więc objęty dwuletnią gwarancją - jeśli jest okazja to dlaczego nie skorzystać :) przeceny i promocje powoli się kończą tak jak obserwuję po sklepach internetowych. Najtaniej było w grudniu, wtedy małe sklepy wyprzedawały towar aby móc się zaopatrzyć na nowy sezon. Teraz już coraz mniej okazji jest dostępnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...