michuelo Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 Witam. Z nadejściem sezonu chciałbym zakupić licznik rowerowy. Na wstępie zaznaczam, że mialem trzy liczniki przewodowe i swój żywot zakończyły mniej-więcej po niecałym miesiącu. Zależy mi na bezprzewodowym. Upatrzyłem sobie dwa modele. Sigma 1200 PLUS i Sigma 16.12 STS. Praktycznie w tym liczniku potrzebowałbym : -prędkość aktualną -prędkość maksymalną -prędkość średnią (chociaż nie musi być) -zegar (dokładnie jak wyżej, nie musi być) -no i dystans Inne bajerki nie są mi potrzebne, chociaż gdyby były nie pogardziłbym. I teraz kieruję do was pytanie. Czy te liczniki, które wymieniłem nie będą mi stwarzały problemów typu gubienie sygnału itp. W kieszeni będę miał telefon, a na kierownicy dwie lampki (przeważnie wyłączone bo staram się jeździć wtedy kiedy jest widno) Maksymalny budzet to 150 zł. Wolałbym ten pierwszy ze względu na niższa cene. Pozdrawiam.
Nepalczyk Napisano 12 Marca 2015 Napisano 12 Marca 2015 I teraz kieruję do was pytanie. Czy te liczniki, które wymieniłem nie będą mi stwarzały problemów typu gubienie sygnału itp. W kieszeni będę miał telefon, a na kierownicy dwie lampki (przeważnie wyłączone bo staram się jeździć wtedy kiedy jest widno) Yyy to w takim razie gdzie będziesz trzymieć ten licznik?Poza tym jeśli nie potrzebujesz bajerów jak piszesz to wybór jest prosty.... P.SCo ty na tym rowerze robisz, że zniszczyłeś te poprzednie liczniki...
michuelo Napisano 12 Marca 2015 Autor Napisano 12 Marca 2015 yyy? co ja napisalem xd Chodzilo mi o to, ze będę mial dwie lampki na calym rowerze. Jedna z przodu na kierownicy a druga z tylu. Licznik chcialbym zamontowac na mostku. Czyli brac ta sigme 1200 plus? Nie bedzie problemow z zakloceniami itp?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.