Eddie1986 Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Witam. Tak jak w temacie. Potrzebuję rower do jazdy do pracy (dziennie ok 25 km w dwie strony). Jako że mieszkam w miejscu gdzie jest dużo ścieżek leśnych to również chciałbym mój rower tam wykorzystać. Czy w tej cenie kupię odpowiedni sprzęt? Na tę chwilę nie dysponuję większym budżetem. Mój wzrost to ok 180 cm.
falu Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Edi, proponuje rower cross'owy. Moim zdaniem w tej cenie najlepszym i najrozsadniejszym wyborem bedzie lazaro integral v3 (model z 2014r.) Cena 1199zl. Nie bede sie rozpisywal dlaczego tak uwazam,bo musialbym powielac te informacje po raz kolejny. Poczytaj na temat tego roweru na tym forum.jest wiele watkow na temat lazaro:) Ps. Sam tez mam lazaro v3 i jestem mega zadowolony;) Pozdro i daj znac co postanowiles i co sadzisz o mojej podpowiedzi
Eddie1986 Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 Poczytałem trochę na forum o rowerach w tej klasie cenowej i być może dołożę te 200 na lazoro z tego roku bądź Kandsa Maestro. Zbierają same dobre opinie więc myślę że warto wybrać któryś z nich, tym bardziej że pochodzą od tego samego producenta. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.