Skocz do zawartości

[bagażnik] pytanie zielonego o kompatybilność z rowerem.

Olszi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wydaję mi się że tak (80%) chyba że w komplecie nie ma tego czegoś "srebrnego" lecz powinno się dać bo z tego co widzę z tyłu masz mocowanie na zacisk do tarczy a ten bagażnik korzysta właśnie z tego mocowania. Jednak warto jeszcze poczekać na opinię kogoś innego by mieć 100% pewności.

FI39gca.jpg

M9MGC4C.jpg

Po otworach wnioskuję że będzie pasować , ps. mistrzem painta to Ja nie jestem :D

Napisano

Ychu, przyjrzyj sie dokładnie gdzie jest przykręcony bagaznik na drugim zdjęciu bo na bank nie jest to mocowanie hebla.

Olszi, rama w Twoim rowerze ma otwory do montażu?

Jak go będziesz wykorzystywał, pod duży cieżar z sakwami czy z niwielkim obciażenniem?

Napisano

Maniak, szczerze to nie wiem. Zrobiłbym foty ale to już jutro.

Co do obciążenia to póki co pewnie nie więcej niż ok. 10 kg. Jakaś woda, jedzenie, lustrzanka z jednym obiektywem...

Napisano

Zauważ jednak że można skrócić te listwy czy jak to tam sobie nazwiesz , masz tam nakrętki i jest regulowane. Może się uda jeśli ją skrócić , lepiej jednak się upewnić. Nie masz jakiegoś sklepu w pobliżu , który to oferuje? Było by łatwiej.

Napisano

Po tych zdjęciach można już coś ustalić. Będzie pasował bo zauważ , że jak by co masz możliwość skrócenia mocować więc nie powinno być problemu.

Pozdrawiam 

Ychu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...