stanleypaw Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Mógłby mi ktoś doradzić jakąś fajną oponę do kół Dura Ace Road Tubelees, które w miarę łatwo można by założyć. Do tej pory używałem Continental Grand Prix 4000s, ale piekielnie ciężko się je zakłada.
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2015 Mod Team Napisano 8 Marca 2015 Kłaniam, No ale to dobrze, ze ciężko to-to sie montuje. Znaczy się łatwiej napompować przy ciasnym spasowaniu obręcz-opona. Jak bedzie luźno, to sie zaczną problemy... Szacunek... I.
stanleypaw Napisano 8 Marca 2015 Autor Napisano 8 Marca 2015 Może ktoś poleci mi fajną oponę tubeless
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2015 Mod Team Napisano 8 Marca 2015 Specjalnego wyboru to raczej nie ma, a że bezdętka na szosie idzie jak krew z nosa to i opinii tyle co kot napłakał... 3 modele od Hutchinson'a, 1 model TLR od Bontrager'a, 2 modele Schwalbe... Coś jeszcze? Nie mam pojęcia... Szukałbym rekomandacji na angielskojezycznych stronach, szczególnie tych zza Oceanu... Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.