Skocz do zawartości

[1500zł] Nowy rower crossowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Pod koniec marca mam zamiar zakupić nowy rower . Mam 8-letni rowerek z marketu i już mam dosyć ;).Czytając różne tematy stwierdziłem że rower crossowy bedzie dla mnie idealny ( jazda do szkoły 30 km dziennie po ścieżkach ,a w weekendy na jakiś polnych drogach)

I teraz zadanie dla specjalistów chciałbym abyście pomogli mi wybrać rowerek który nie będzie na jeden sezon i z którego powinienem być zadowolony.Do wydania mam +/- 1500 . Mam 185 cm wzrostu .Długość nogi 89 (od krocza). Z góry dziękuje za pomoc.

Napisano

Jednak zmiana planow i rowerek kupuje juz w tym tygodniu i chce sie upewnic lazaro integral V 2015 bedzie najlepszy w tej cenie i nie ma z kim konkurowac w cenie do 1500zl ? I jak byscie byli tak mili i polecili mi jakis sklep internetowy w ktorym bym mogl kupic z gory dziekuje.:)

Napisano

Wolnobieg z tyłu, 21 biegów - i nic więcej chyba dodawać juz nie trzeba :)

Oczytalem się jak głupi przez te kilka dni i sam zamowilem Lazaro, jestem przekonany ze do 1500zl nic lepszego nie znajdziesz. Ewentualnie można poczekać jeszcze na nowego kandsa maestro, który ma się pojawić jeszcze w marcu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...